Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Utrecht, Utrecht

Functieomschrijving


Geloof je dat een heldere strategie een heldere uitvoering verdient? Dat geloven wij namelijk ook. Heb jij ruime ervaring als projectmanager, programmamanager of consultant? Of sta je juist meer aan het begin van je carrière? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken om HLDR te versterken!


Wat doe je als consultant bij HLDR?
Bij HLDR zet je je kennis en ervaring in voor een tastbaar resultaat bij onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van innovatieve programma’s en projecten op het snijvlak van zorginnovatie, zorgtechnologie en/of leefstijl. Hierin neem je de rol aan van projectleider, programmamanager of kwartiermaker. Bijvoorbeeld voor het implementeren van een zorginnovatie, het aansturen van een programmabureau of het opzetten van een samenwerkingsverband. Je helpt opdrachtgevers, zoals ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven en ouderenzorginstellingen, met de vertaling van informatie naar bruikbare kennis om zo een plan van aanpak te ontwikkelen.


Vereisten


Op dit moment hebben wij helaas geen open vacatures, maar als jong bedrijf met groeiambitie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die:

  • Een afgeronde WO-opleiding in een relevant vakgebied hebben, bijvoorbeeld biomedische technologie, gezondheidswetenschappen of beleid & management in de zorg
  • Het leuk vinden om structuur aan te brengen in complexe zaken, prioriteiten te stellen en gericht te werken aan tastbaar resultaat
  • Ervaring hebben met het werken in projecten of als consultant
  • Mee willen bouwen aan HLDR en samen verder willen groeien


Heb je interesse? Wij maken graag met je kennis! Solliciteren kan via onderstaande knop.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marloes via LinkedIn of klik hier.